miercuri, 29 octombrie 2008

Ce vrem de la barbatul de langa noi

Cu toate dorim sa gasim un tip perfect. Dar sa recunoastem, cati dintre fostii vostri pareau fantastici la inceput, doar pentru a afla mai tarziu ca erau "mister wrong"? Ei bine, gata cu baietii rai, baietii mamei, sau orice de acest fel!
Cand cunosti un barbat pentru prima oara, fie ca este online, la bar, la scoala sau la slujba poti simti ca te vrea. Poate fi atras de o privire, o atingere, un compliment, curiozitate sau atentia la detalii. Si trebuie, intr-un timp scurt sa se transforme din acel barbat "virtual" pe care l-ai intalnit pe net (daca acesta e cazul), printr-un mesaj text sau prin telefon intr-un barbat poe care sa il poti simti (sa ii auzi vocea, sa ii simti respiratia). Si in definitiv, ar trebui impins de vointa sa faca un plan si sa duca relatia mai departe. Daca nu este suficient de interesat pentru a suna in avans si pentru a face un plan, nu este destul de interesat pentru a investi emotiile intr-o relatie. In schimb, telefoanele, e-mailurile, si mesajele text nu sunt mesaje adevarate. Nu te poate atinge, vedea, adora, sau cunoaste prin cuvintele unui ecran sau la telefon.
La scurt timp dupa ce l-ai cunoscut, ar trebui sa descoperi ca este realizat in cel putin un domeniu al vietii sale.
De exemplu, daca a facut facultate, daca are o slujba buna sau o masina decenta. Daca a mostenit afacerea parintilor, a invatat cum s-a manevreze cu succes. Eforturile sale continua sa creeze noi oportunitati, noi abilitati sau noi
Nu ne plac persoanele care fac planuri de viitor pe care nu intentioneaza sa le aplice. Si desigur nici barbatii care ne transmit mesaje care sunt confuze si dificil de descifrat. Un barbat spune ce vrea si vrea ce spune. Si vorbele sale sunt urmate de fapte. Chiar daca nu ofera garantii, aproape mereu ne dorim ca relatia sa mearga intotdeauna inainte.
Cand esti "acolo' pe ntru el, cand il sprijini emotional, desi nu ti-a cerut-o explicit, apreciaza lucrul asta? Te rasplateste cu o surpriza sau oferindu-ti bautura preferata (cat de mult te impresioneaza ca si-a amintit, nu-i asa?) Crezi ca ceea ce-ti ofera este la fel de important si de valoros ca ceea ce-i oferi tu? De exemplu, daca stai acasa sambata seara va face un program care sa fie placut de amundoi? Daca ai o problema te va ajuta?
Daca este tipul potrivit pentru tine va avea prieteni buni si-ti va placea cum se comporta cand este in preajma lor. Chiar daca este la bar, la o petrecere, sau la serviciu, esti convinsa ca este barbatul pe care il cunosti si il iubesti, si cand este langa tine si cand este departe de tine.
Ne dorim sa ne placa pentru ceea ce suntem. Chiar daca avem o zi proasta sau spunem ceva ce nu-i place, dragostea lui sa ramana neschimbata si parerea lui sa ramana aceeasi. Fereste-te de barbatul a carui parere se schimba de cate ori nu-i atingi asteptarile. Chiar daca este vorba de preferintele sexuale, ar trebui sa te simti libera sa-ti arati personalitatea fara a-ti fi frica ca vei pierde afectiunea lui.
Un barbatul potrivit nu te va vedea niciodata rea si nu te va face sa ai o parere proasta despre tine. Chiar si in mijlocul certurilor, va fi capabil sa vada si lucrurile bune si rele din tine. De exemplu, nu va sta suparat dupa terminarea ciondanelii si nu va refuza sa te sune, sa fie dragut cu tine pentru ca ti-ai impartasit temerile cu el.
Daca este potrivit va cauta propriile solutii. Daca are o problema, va cere ajutorul celorlalti, va gasi resurse, va discuta se va duce la terapie, va face orice pentru a fi mai aproape de tine.
Nu te va lasa sa te intrebi unde este si ce face, nu te va lasa "atarnata" doar pentru a demontra un punct de vedere, si nu te va face sa crezi ca trebuie sa dispari cateva zile pentru a recastiga puterea pe care ai avut-o candva. Cand se pune problema cine are grija de cine, cine ia deciziile si cine are ultimul cuvant, el este dispus sa negocieze... pentru ca, pana la urma, viata unui cuplu este un fel de "invoiala".

Ana Maria Vasilescu

Voi ati putea?(opinii de pe net despre femei speciale)

mie mi se pare destul de degradant pentru o femeie sa fie intretinuta toata viata...in plus, mie una nu mi-ar conveni sa-mi spuna barbatul ca m-a tinut toata viata in spinare...cred ca cel mai bine este ca femeia sa se poata intretine singura ca sa aiba respect de sine, sa poata iesi din toate situatiile cu capul sus...am auzit o poveste cu 2 mosneguti, ea toata viata casnica, fara pensie, lui i s-au aprins talpile dupa una mai tanara si ea il tinea incuiat in casa ca sa nu plece

Himere nu sti cat de rau le fac ca stau acasa.
Imi dau seama de asta zi de zi. Depind de mine.
bia de 10 ani ma intreaba cu ce sa se imbtrace zi de zi, ce sa manance, daca are voie sa faca pipi si partz.....e rau...eu am crescut cu cheia de gat si am fost independenta.
Trebuie sa le las si pe ele sa se descurce nu sa sara sub fusta mea ori de cate ori le zice cineva ca sunt urate sau le impinge.
Vreau sa merg la lucru si eu ca de multe ori o iau razna.

Azi as vrea sa fiu si io macar un an
Sa ma scol la 10, sa imi beau cafeaua cu prietenele, chiar si pe net, sa fac ce vreau ............
Dar cred ca dupa o luna m-as plictisi

oare femeile intretinute nu se plictisesc ?
sa stea acasa sa se faca frumoase, sa gateasca, sa faca curat pt EL?
eu cred ca as inebuni daca nu as iesi din casa ....
sau daca ar trebui sa-i cer tot timpul bani ca sa imi cumpar o amarata de haina pt mine; asa chiar dc salariul meu e mai mic decat al lui stiu ca pot face ce vreau cu el

sincera sa fiu, cateodata, cand obosesc (ce de, om sunt si eu), imi doresc sa fiu o femei intretinuta, sa-mi puna domnul cardul LUI in mana si sa shoppinguiesc la greu, sa-mi petrec timpul pe la sala sau cabinete de "restaurari"....DAR DOAR cand obosesc!
dar la cat sunt de independenta, nu cred c-as putea sa fiu la cheremul cuiva, ca de, orice pe lumea asta are un pret



......si alea care nu se plictisesc niciodata ce viitor au??


PS...speciale=(ironic vorbind)femei intretinute de barbati

pareri despre casnicie

casnicie ratata inseamna cind din vina lui sau a ei,chiar nici nu mai conteaza,simti ca toti anii petrecuti impreuna s-au dus...i-ai pierdut linga un om care ti-a devenit strain.Casnicie ratata inseamna cind stai linga un om pe care l-ai iubit enorm sau ai crezut asa si ti se face teama ca vei imbatrani linga el...cind nu mai este iubitul tau ci un simplu coleg de apartament...


Dupa parerea mea,convietuirea devine imposibil de suportat,din motive ca:
-indiferenta;
-egoism;
-cuplul nu mai are teluri comune;
-neincredere in partenerul de viata datorita unor tentative extraconjugale;
-degradarea umana datorata unor vicii;(internet si lene)

cu masca si cu masca

de ce suntem perversi?de ce raspundem calmi cand suntem prinsi....e un fel de a spune...de fapt e doar un apel...si celalalt habar nu are unde ,cu cine si mai ales ce facem sau ce urmeaza sa facem......in flagrant si de ce mai avem si puterea de a ne irita ca suntem sunati?ma gandesc la cel de la capatul firului cum gandeste...moama ce bine ca e plecat /plecata nimic nu fac azi(mda..unii nici cand e prezent/prezenta nu fac)....si poate exista si cazuri care si spun....ma pregatesc pentru cand vine inapoi sa fiu frumos/frumoasa,cald/calda sa fie casa primitoare ,sa ii fac ce ii place lui mai mult(si aici nu ma refer la nu anume tip de sex)...viata ne face sa nu mai privim in jur la ceilalti ,sa ne facem interesele fara sa ne pese de nimeni si de nimic si asta e un mod de a exista pe care in cele din urma l am adoptat si eu


Traiasca clipa!!!

detest .....linistea ta

nimic nu are un sens real, pentru că nu găsesc nimic acum care să conteze cu adevărat. Sînt şi atît. Curg unde mă curge timpul. Sînt apa, sînt nisipul, sînt timpul.
Nu sînt nimic pentru că nimic sînt.
Nu vreau nimic pentru că vreau totul.
Pentru că vreau totul vreau să nu doresc nimic.
Detest aşteptările de orice fel.
Detest liniile de comunicaţie între mine şi celălalt pentru că mă fac dependentă.
Detest faptul că detest.


“...la urma urmei nu trebuie să continui să înduri ceea ce crezi tu că este suferinţă; poţi întotdeauna să alegi s-o opreşti, să-i pui capăt. Şi chiar şi suferinţa şi jalea după ceva tot sînt mai bune decît nimic.Nu există decît un singur lucru mai rău decît să nu fii viu şi acesta este ruşinea. Dar nu poţi să trăieşti veşnic şi întotdeauna îţi consumi viaţa cu mult înainte de a fi epuizat posibilităţile de a trăi. Şi pămîntul e o coajă: nu e prea mult din el înainte să dai de stîncă”.


William Faulkner – Pogoară-te, Moise!

Tăcerea privirii

tăcerea ta nu este o furtună în deşert
ci aşteptarea iernatică a
zîmbetului răstignit pe crucea acestei zile
promisiunea orei fatale pe care
numai odată cu amurgul
o voi simţi mîngîindu-mi ucigător
de tandru carnea sidefie
surîsul
suspansul
ceasului de îmbăiere în privirea ta
frapată
de înger indecent şi decăzut
irişii îşi vor transfera zborul
existenţial şi concret
iar eu voi fi doar efectul fluid îmblînzit
de certitudinea secundei
în care bobocul plesneşte în culoarea
galbenului decembrie
mireasmă şi zîmbet de rotund

Plecat de acasa/plecata de acasa

Stau, ma uit la el si nu-l pot atinge. E prea departe, parca intre noi e lumea intreaga. Si pana de curand nu era nimeni si nimic.
Stiu ca e mai bine asa, e mai bine pentru amandoi. Intin totusi mana. Incet. Sa nu o vada. Dar ma lovesc de ceva. Ce-o fi? Ca doar nu se vede nimic. Nu, nu, e doar o aparenta, o naluca intriganta.

Si indraznesc. Imi pun capul pe pieptul lui, il miros si raman cu ochii atintiti spre ecran.

Ma uit la el; e chipul cu care m am obisnuit si-mi place la nebunie. Imi inspira un cantec bun, sentimental, plin de patos ca o furtuna de dragoste. Chipul lui e ca o melodie de dragoste.

Cantecul de dragoste isi incepe ritmul, cand lent, cand agresiv, asa cum bat si inimile noastre.

Inca o data, in acelasi loc, aceeasi 2 oameni si iubirea lor....si telefoanele inchise......suntem la treaba...

indragostita de EL

E cel mai frumos sa te indragostesti
Chiar daca numai pentru un minut…
Sa te indragostesti ti se poate intampla o singura data in viata
Dar poate dura o viata intreaga…
Sa te indragostesti - poate fi o iluzie
Chiar daca tu nu vrei sa crezi…
Sa te indragostesti nu e doar un vis
Si totusi nu multi traiesc fericiti pana la adanci batraneti…
Sa te indragostesti poate fi dureros
Dar durerea poate fi minunata…
Sa te indragostesti poate fi fara speranta
Si totusi nu te poti abtine sa o faci…
Cand te indragostesti plangi
Dar sunt lacrimi si de fericire si de durere…
Cand te indragostesti esti diferit,
Diferit de omul care obisnuiai sa fii…
Cand te indragostesti te schimbi
In bine sau in rau…
Sa te indragostesti - e un fel de memorie
O memorie care nu va disparea niciodata,
Si care iti va aduce mereu fericire, dar si durere…
Sa ma indragostesc - inca mai caut
Si inca mi-e frica…
Sa te indragostesti e simplu
Si totusi daca ar fi atat de simplu…
I-ai spus in ultimul timp cat de mult o/il iubesti?