duminică, 5 aprilie 2009

bleah

Urasc oamenii duplicitari, nesiguri, lasi, aroganti si lenesi. Acesti oameni isi intind panzale de paianjen in jurul tau, acaparandu-te. Fermecandu-te, facandu-te sa le oferi ceea ce isi doresc, fara ca ei sa miste un deget. Si daca ceva rau se intampla, nu e vina lor. Ci a ta, pentru ca tu ai facut totul. Ei nu au cerut nimic.

SUSTIN

sustin blogosfera feminina

plictisita de duminici..articol furat

Sunt si iubita si amanta si sfanta si pacatoasa, promit ca nevasta, dar am dorinte de copil. Nu sunt o buna fiica, nici o buna prietena, nu suport ipocrizia si la cel mai mic semn de tradare dispar.


Daca parasesc, sunt scorpie, daca ma las parasita sunt proasta. Daca fentez pe cineva, sunt pisichera. Daca ascund adevarul, sunt mincinoasa, daca spun tot, nu ma crede nimeni. Daca vreau sa fiu iubita, celalalt e mai mereu iubit gresit de altcineva. Daca vreau sa fiu lasata in pace, devin ciudata. Daca din senin fac un gest de generozitate, probabil ca vreau ceva in schimb. Daca ma joc, sunt imatura, daca sunt serioasa nu sunt credibila. Daca imi spun verde in fata parerea, sunt nebuna. Daca flirtez, sunt usoara, daca ies la o cafea cu un barbat, sunt _______, daca refuz a doua cafea cu acelasi barbat sunt smechera(desi poate el e un dobitoc). Daca plec, tradez, daca raman, ma tradez. Daca sufar, abia atunci ma simt bine si, din nou, nu ma crede nimeni.


Eu de fapt, sunt doar plictisita…