luni, 27 octombrie 2008

17.08.2008



SA CREZI IN IUBIRE
Vezi mai multe video din Animatie »

un an de iubire....clipe de dragoste si o vesnicie de asteptare



Din Iubire pentru o alta Iubire
Vezi mai multe video din Muzica »

Tu esti increderea mea!!..si dragostea..T I



Giovanni Marradi - My Foolish Heart
Vezi mai multe video din Muzica »

tu esti cel mai real vis din viata mea....eu nu ma joc virtual niciodata...de retinut

alb si negru

pe cat de suparata eram duminica,pe atat de fericita sunt de aseara si mai mult ca oricand implinita si sigura pe mine..si simt ca eu sunt exact cum vreau sa fiu si ca incerc si uneori reusesc sa realizez ceea ce mi doresc si visez fara a ma putea opri absolut nimic...sunt in stare sa calc pe cadavre..NU MI PASA DE ABSOLUT NIMIC....decat de mine...si merg inainte ..T I

Profile Zodii - Femeia - Zodia Pesti

Este inimoasa, gingasa, receptiva, sensibila si evident pasionala.
Intelegerea ei pentru alti oameni este mare, deoarece nu poate sta departe de necazurile altora.

Are reale puteri magnetice si magice, poate sa cunoasca adevarul imediat si este atrasa de lucrurile oculte.
Nu este o fire practica si nu-i plac problemele financiare, de aceea face cadouri cu placere pentru a-si cumpara simpatiile altora.

Are talentul de a atrage oameni foarte influenti si puternici, dar se indragosteste foarte usor de oameni nepotriviti.
Atrage nespus de mult barbatii, dar pretinde dovezi repetate de iubire si fidelitate din partea lor, de aceea nu are parte de prea multa fericire in viata, pentru ca nici un barbat nu poate sa corespunda intotdeauna cerintelor ei.

Nativa din zodia Pestilor are talent dramatic natural, este prematur dezvoltata in dorinta sa de a placea nu o va lasa niciodata sa spuna NU in relatiile intime.
Nu este complexata si ii plac jocurile erotice, participand la tot ceea ce altora li se pare anormal.
Cand este dezamagita de partenerul in care a investit sperante, devine razbunatoare si se deda placerilor usoare, fie din deprimare, fie din pura curiozitate.

Pentru ea erotismul se materializeaza prin divinizare, dramatizarea dragostei, dar in nici un caz prin apropiere fizica.
Orice violenta verbala sau fizica o face sa dea inapoi de la tot ceea ce a construit pana in acea clipa.
Trebuie retinut ca aceasta zodie datorita dualitatii specifice, ofera doua categorii de native uneori foarte deosebite intre ele. Categoriile pot apartine atat unui perimetru absolut poetic cat si unei zone de maxima perversitate.

Viata Sexuala

Asa cum o caracterizeaza zodiacul, femeia Pesti este uneori absolut apatica si dezinteresata de relatiile fizice preferand mai mult o idealizare a partenerului.
Alteori, datorita unor conjuncturi independente de vointa ei, aluneca intr-o postura mult mai vulgara si traind fara prejudecati obtine absolut totul pe baza frumusetii sale reale si nu in ultimul rand pe baza sex-ului.

Ii place sa fie condusa cu eleganta si atentie, ii plac cadourile si nu de putine ori partenerii vor sesiza un apetit sexual crescut la aceste native dupa ce le-au fost facute diverse surprize.
Trebuie retinut ca indiferent de categoria in care se incadreaza femeia Pesti are totusi o deosebita sensibilitate pentru corelarea sexului cu o oarecare rasplata pentru acesta.

De altfel foarte multi cunosc aceasta zodie ca fiind cea mai bogata in prostituate.
Cei care vor avea rabdarea necesara sa ii faca toate capriciile, vor avea surpriza placuta sa descopere o fata cu totul nebanuita a acestei femei.

Spre surprinderea celor care o considerau o visatoare incurabila, nativa din Pesti se va dezlantui (cu eleganta) trecand in revista toate perversitatile pe care le poate imagina cineva oricat de versat ar fi.
Daca cineva i-ar putea indeplini dorintele acestei femei, ar ramane surprins sa afle ca nu doreste decat sa traiasca linistita intr-o vila luxoasa unde din cand in cand sa fie vizitata de amanti bogati si manierati care sa o trateze ca pe o "sclava de lux".

Dreptul la timp (de Nichita Stanescu)

Tu ai un fel de paradis al tău
în care nu se spun cuvinte.
Uneori se mişcă dintr-un braţ
şi câteva frunze îţi cad inainte.
Cu ovalul feţei ce stă înclinat
spre o lumină venind dintr-o parte
cu mult galben în ea şi multă lene,
cu trambuline pentru săritorii în moarte.
Tu ai un fel al tău senin
De-a ridica oraşele ca norii,
şi de-a muta secundele mereu
pe marginea de Sud a orei,
când aerul devine mov şi rece
şi harta serii fără margini,
şi-abia mai pot rămâne-n viaţă
mai respirând, cu ochii lungi, imagini.




o amanta e fericita. Pentru fiecare experienta. Pentru ca o completeaza. Pentru ca intr-o amanta ai toate femeile. Si ca sa nu critici, trebuie sa intelegi, trebuie sa le cunosti pe toate.................Viata ta e o optiune nu o obligatie.

aripi,zbor,inger

"Unii îngeri au aripi, dar nu au dreptul să zboare, alţi îngeri nu au aripi şi au dreptul să zboare, însă cei mai trişti îngeri au o singură aripă, iar în locul celei de-a doua a început să sângereze sufletul."

Unii barbati isi merita soarta!(preluat)

Am o banuiala, de ceva vreme, cum ca exista un soi de ritual in randul barbatilor cuplati / logoditi / insurati pe care persoanele neavizate nu au cum sa il inteleaga in toata profunzimea lui. Ii vezi cum isi plang se mila, in mesaje ironico-glumete, prezentari powerpoint sau bancuri trimise mass pe messenger. Cat de nefericiti sunt ei, caci consoarta le cere inimioara rosie de plus, flori si cadouri, plus masa la restaurant in perioada pe care anumiti ratati o numesc triunghiul mortii (valentine’s - 1 martie - 8 martie). Ii vezi adunati in jurul unei beri virtuale, vaitandu-se ca le-a fost golit cardul de credit in scopul achizitionarii de catre susnumita consoarta a unei perechi de pantofi cu poseta asortata. Si asa mai departe.

Desigur, fiecare individ are dreptul sa isi planga soarta, cu toate ca el si-a ales-o si tot el si-o poate schimba (vorbesc despre soarta, nu despre consoarta). O femeie independenta nu le-ar fi cerut inimioare de plus si tampoane si floricele pe campii pentru ca, daca ar fi avut nevoie de ceva, isi putea cumpara singura. Dar facand asta, ea nu mai intra in dansul ritual al imperecherii dintre masculul si femela de conditie medie. O femeie dependenta ii face sa se simta barbati, iar a fi barbat inseamna a te plange despre cat de mult te solicita femeia cu care esti.

Sunt foarte plictisita de acest gen de indivizi si as prefera ca de acum incolo sa nu mai primesc mesaje dintr-astea misogine si rupte de realitate!

dragoste

ce e Lumina fara Intuneric?

…ce e Adevarul fara Minciuna?

…ce e Fericirea fara Tristete?

…ce e Binele fara Rau?

…ce e Iubirea fara Frica?



“1. De aş grăi în limbile oamenilor şi ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare şi chimval răsunător.
2. Şi de aş avea darul proorociei şi tainele toate le-aş cunoaşte şi orice ştiinţă, şi de aş avea atâta credinţă încât să mut şi munţii, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.
3. Şi de aş împărţi toată avuţia mea şi de aş da trupul meu ca să fie ars, iar dragoste nu am, nimic nu-mi foloseşte.
4. Dragostea îndelung rabdă; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieşte, nu se laudă, nu se trufeşte.
5. Dragostea nu se poartă cu necuviinţă, nu caută ale sale, nu se aprinde de mânie, nu gândeşte răul.
6. Nu se bucură de nedreptate, ci se bucură de adevăr.
7. Toate le suferă, toate le crede, toate le nădăjduieşte, toate le rabdă.
8. Dragostea nu cade niciodată. Cât despre proorocii - se vor desfiinţa; darul limbilor va înceta; ştiinţa se va sfârşi;
9. Pentru că în parte cunoaştem şi în parte proorocim.
10. Dar când va veni ceea ce e desăvârşit, atunci ceea ce este în parte se va desfiinţa.
11. Când eram copil, vorbeam ca un copil, simţeam ca un copil; judecam ca un copil; dar când m-am făcut bărbat, am lepădat cele ale copilului.
12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, faţă către faţă; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaşte pe deplin, precum am fost cunoscut şi eu.
13. Şi acum rămân acestea trei: credinţa, nădejdea şi dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea”

(Corinteni I, 13)

Luni

Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !- N. Iorga


Cand te lupti cu propria-ti constiinta si esti invins, ai castigat!