joi, 16 octombrie 2008

Paralele EGALE(articol/Drăgulescu şi-a bătut fosta soţie)

ea a povestit cu lux de amănunte faptul că neînţelegerile dintre ea şi Marian datează de multă vreme, aceasta nefiind prima bătaie pe care o încasează. Larisa a spus printre altele că Marian obişnuia să stea frecvent în faţa calculatorului pentru a dialoga cu diferite persoane de sex feminin.



“Am avut de toate. Eu l-am apreciat de fiecare dată pentru valoarea şi munca lui. În permanenţă am fost alături de el”, a declarat Larisa. Cei doi sunt divorţaţi din luna decembrie a anului trecut, dar au ales să trăiască în aceeaşi casă pentru binele celor doi copii, Beatrice şi Richard.

După incidentul petrecut duminică seara, Larisa intenţionează să-l acţioneze în judecată pe Marian. “Lucrurile nu vor rămâne aşa. Mi-am scos un certificat medical din care rezultă că am fost bătută. Voi merge mai departe”, a mai spus Larisa, care a adăugat că Marian vrea acum să o alunge din casă şi pe ea, şi pe cei doi copii.

A cheltuit banii primiţi pentru operaţia fetiţei?

Acum două nopţţi, Marian Drăgulescu nu a dormit deloc, stând cu ochii pironiţi în televizor. Ieri, a decis să dezvăluie episoade aproape incredibile din viaţa lui. “Marocanul” ne-a povestit că a traversat o perioadă de coşmar. Fetiţa, Beatrice, a fost operată la Viena de hipoacuzie bilaterală, iar pentru a suporta costurile, sportivul a recurs la împrumuturi înainte de JO, acolo unde a căzut la sărituri şi a ratat podiumul.

Atunci a început, practic, “războiul” cu Larisa: “În timpul Olimpiadei, Realitatea TV a organizat un teledon, în care s-au strâns ceva mai mult de 6.000 de lei. Banii au intrat pe cardul ei Larisei. Ulterior, mai mult de jumătate din sumă a cheltuit-o pe mofturi: pantofi, rochii, cizme. Am simţit că îşi bate joc de mine, de munca mea”.

"Nu m-am putut abţine"

Marian Drăgulescu a confirmat scandalul de duminică seara: “M-am întors de la nunta fratelui meu, pe la 9.00, şi am intrat să-mi verific e-mail-ul. Ea a început scandalul. Până la 2 jumătate noaptea a ţinut-o lanţ, că sunt un nenorocit, un afemeiat. Am ajuns la situaţia în care, recunosc, i-am dat un picior în ochi. Nu m-am mai putut abţţine. Regret scăparea, nu e demnă de mine. Ajunsesem la exasperare”.

Marian a recunoscut că deţine cont pe Hi5 în faţa copiilor, aşa cum a susţinut Larisa la OTV: “Am rămas oripilat. Îi iubesc ca pe ochii din cap, cum puteam face aşa ceva? Sunt minciuni sfruntate”.




Raspunde#378. filip dan | 2008.10.08 | 08.48
poate a meritat
BINE A FACUT TREBUIA SA I FACA SI .M AI RAU.DACA A MERITAT.BRAVO MARIAN MULT SUCCES

Raspunde#377. TONI | 2008.10.08 | 04.13
DREPTATE.
DACA TARANCA A AVUT COLITI WSI PE DEASUPRA LA SI INSELAT MERITA MAI MULT. MODA PE CARE AU LUATO ANUMITE PITIPOANCE DE A SE CASATORII CU SPORTIVI DE RENUME LE -A ADUS NUMAI BENEFICII. NU O MAI PLINGETI ATITA CSA SI-A MARITAT-O.

Raspunde#376. NONY | 2008.10.04 | 16.59
FARISEUL IPOCRIT SI LINGAII
Cand muierea nu are grija de copiii si cheltuie banii pe tampenii ce faci? O iei si o premiezi? Cand are pretentie la bone pentru ingrijirea copiilor si paranoica nu are servici, ce faci? ... COMPROMISURI DE DRAGUL COPIILOR. DAR TOTUL ARE O LIMITA, CA ESTI OM. Normal, nu sunt de acord cu acest tratament, dar cand incepi casnicia cu o MINCIUNA, tot HOTIE se cheama. Pe vremea lui Vlad Tepes uitam de mult de ea. Dar femeile din Romania au luat MODELUL de afirmare MIHAELA RADULESCU-TIGANU, dar nu la toate "le iese". Cand esti anormal de imatura si IMORALA trebuie sa PLATESTI, chiar ca LADY DY'.

'Gabriela a spus:
asta trebuie sa invete sotia lui Dragulescu in loc de "rugaciune". AI MARE DREPTATE
Raspunde#375. GABRIELA | 2008.10.04 | 15.06
CUM VA ARATA VIITORUL LARISEI
IATA CUM VA ARATA VIITORUL LARISEI ,IAR DARA JUSTITIA E OARBA SI II VA INCREDINTA COPII ,VA LUA CU EA SI CELE DOUA SUFLTE NEVINOVATE .

'chitea a spus:
Ai gresit...fara indoiala... O femeie care i-ai oferit totul pe tava de argint si nu te apreciaza, sa o faci sa sufere , dar nu fizic. Nu spun ca daca i-ai oferit totul pe tava, este suficient, daca erea de la inceput o sotie adevarata, nu o materialista puturoasa, erea suvicient sa mancati si din farfurii de pamant, dragostea fiind mai presus decat tot argintul. Ereai in casa ta, divortat si de dragul copiilor i-ai facut concesia sa locuiasca gratis si sa o intretii. In locul tau, nu atarnam pe net ci i-mi aduceam o iubita acasa, in casa mea, si independent, iar daca maraia si se ratoia la mine sau compania mea, chiar ca o luam de o aripa si maturam scarile cu ea.Daca respect din partea ei, nu sa dovedit, stiind ca nu are vre-un drept asupra ta sau in casa, la ce respect se asteapta...? Nu trebuie sa ai remuscari restul vietii, ochi invinetiti o sa mai aibe, la stylul ordinar si parazitar care il are si nu multi vor fi toleranti si gererosi ca tine si ii vor scoate dintii din prima...
Raspunde#374. Gabriela | 2008.10.04 | 14.58
AI PERFECTA DREPTATE
asta trebuie sa invete sotia lui Dragulescu in loc de "rugaciune". AI MARE DREPTATE



Raspunde#372. cristi | 2008.10.03 | 15.07
Un barbat poate fi un BARBAT cu o FEMEIE, dar ce s
Dragele femei, cand vorbiti despre faptul ca barbatii n-ar trebui sa loveasca femeile, aveti perfecta dreptate. De aia nu toti barbati merita sa fie numiti BARBATI. Dar amintiti-va, ca sa te numesti FEMEIE, trebuie sa ai un comportament demn de numele acesta. Si numai atunci poti sa ai pretentia ca barbatul sa fie BARBAT, cu tine FEMEIA.




DE RETINUT!